چگونه از الگوهای ادامه دهنده در معاملات استفاده کنیم؟

فهرست مطالب

معامله‌گران حرفه‌ای برای بررسی آینده قیمت در نمودار از ابزارها و روش‌‎های مختلفی استفاده می‌کنند. یکی از این روش‌ها، پیداکردن الگوهای ادامه دهنده است که به معامله‌گر در شناخت روند و پیش‌بینی بازار کمک می‌کند. یافتن این الگوها و تشخیص درست آن نیاز به مهارت زیادی دارد. با این‌حال اگر شما بتوانید آن‌ها را به‌درستی شناسایی کنید، میزان موفقیت شما در معاملات افزایش می‌یابد. در ادامه به معرفی و نحوه استفاده از الگوهای ادامه دهنده می‌پردازیم.

کارگزاری آنشور اپوفایننس به‌عنوان بهترین بروکر فارکس با دریافت رگوله asic، خدمات زیادی در زمینه بازارهای مالی و سهام‌های بین‌المللی به ایرانیان ارائه می‌دهد. این مجموعه با پلتفرم‌های معاملاتی ایمن، تجربه خریدوفروش را در سطح جهانی برای شما آسان می‌کند. فقط کافی است با ثبت‌نام در این بروکر از امکانات بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

الگوی ادامه‌دهنده چیست؟

الگو‌های ادامه‌دهنده، به الگوهایی گفته می‌شود که در یک روند صعودی یا نزولی شکل می‌گیرند و از ادامه روند خبر می‌دهند. این الگوها برخلاف الگوهای معکوس یا برگشتی، یک توقف قیمتی موقت در میانه یک روند را نشان می‌دهند. دلیل ایجاد این توقف، در روند نزولی، حضور خریداران و در روند صعودی حضور فروشندگان است.

استفاده از الگوهای ادامه دهنده برای معامله‌گران نقاط ورود و خروج مناسبی را مشخص می‌کند. نقطه‌ای که این الگوها در آن تشکیل می‌شوند، محل نبرد خرس‌ها (فروشندگان) برای پایین‌بردن قیمت و گاوها (خریداران) برای بالابردن آن است؛ اما یکی از این دو جبهه مخالف، در نهایت تسلیم طرف دیگر می‌شود. با الگوهای ادامه‌دار، می‌توانیم به‌راحتی این کاهش قدرت یکی از طرفین را شناسایی و آینده بازار را پیش‌بینی کنیم. برای همین است که معامله‌گران حرفه‌ای در نقاط مختلف نمودار، منتظر تشکیل چنین گره‌های معاملاتی برای بازکردن معامله خرید یا فروش هستند. این معامله‌گران با مشاهده تشکیل این الگوها می‌توانند از ضعف خریداران یا فروشندگان به نفع خود، در جهت ورود به معامله استفاده کنند.

الگوی ادامه‌دار را می‌توان در همه تایم‌فریم‌های زمانی از جمله ساعتی، روزانه و هفتگی مشاهده کرد. هرچند این الگوها به‌طور کامل قابل اعتماد نیستند و ممکن است تغییر روند و شکست‌های کاذب در آن‌ها رخ دهد، بااین‌حال در بیشتر مواقع تاییدکننده ادامه روند هستند. برای آشنایی بیشتر با این الگوها، در ادامه با ما همراه باشید.

استفاده از الگوهای ادامه دهنده برای معامله‌گران نقاط ورود و خروج مناسبی را مشخص می‌کند.
استفاده از الگوهای ادامه دهنده برای معامله‌گران نقاط ورود و خروج مناسبی را مشخص می‌کند.

انواع الگوهای ادامه دهنده در نمودار

الگوهای ادامه‌دار در میانه روند رخ می‌دهند و یک وقفه در مسیر قیمت هستند. هنگامی که این الگوها اتفاق می‌افتند، به این معناست که احتمالا حرکت روند پس از تکمیل الگو از سرگرفته می‌شود. یک الگو در نمودار، زمانی کامل درنظر گرفته می‌شود که کاملا شکل‌گرفته باشد و بتوانیم آن را ترسیم کنیم. الگوهای ادامه‌دار که می‌توانیم آن‌ها را ترسیم کنیم، به اشکال هندسی مثلث، مستطیل، پرچم و پرچم سه‌گوش هستند. قیمت پس از تکمیل این اشکال، در جهت مسیر قبلی، حرکت خود را ادامه می‌دهد. این اشکال کاملا ذهنی هستند و یک معامله‌گر ممکن است آن را تشخیص دهد، درحالی‌که یک معامله‌گر دیگر آن را نشناسد یا تشکیل آن را نپذیرد. استفاده از الگوهای ادامه دهنده برای همه تریدرها یکسان نیست و هرکدام براساس استراتژی معاملاتی خاص خود از آن استفاده می‌کند.

الگوی مستطیل ادامه دهنده

الگوی مستطیل، ساده‌ترین الگوی ادامه‌دار است که با حرکت قیمت در میانه دو خط حمایت و مقاومت موازی تشکیل می‌شود. مستطیل‌ها به‌عنوان محدوده معاملاتی یا مناطق تثبیت نیز شناخته می‌شوند و می‌توانند صعودی یا نزولی باشند. نوسان قیمت در میانه این دو خط موازی، باعث رِنج یا نوسان محدود در بازار می‌شود. تا زمانی که قیمت از یک طرف این مستطیل خارج نشود، نمی‌توان صعودی یا نزولی‌بودن قیمت و ادامه‌داربودن یا برگشت آن را با اطمینان پیش‌بینی کرد. هرچند با تشکیل چنین الگویی در یک روند قیمتی، ادامه مسیر آن محتمل‌تر است.

الگوی مستطیل، ساده‌ترین الگوی ادامه‌دار است که با حرکت قیمت در میانه دو خط حمایت و مقاومت موازی تشکیل می‌شود.
الگوی مستطیل، ساده‌ترین الگوی ادامه‌دار است که با حرکت قیمت در میانه دو خط حمایت و مقاومت موازی تشکیل می‌شود.

نحوه شناخت الگوهای ادامه دهنده مستطیل

در محدوده‌هایی که قیمت ثابت می‌شود و بازار حالت رنج (نوسان محدود) به خود می‌گیرد، کندل‌های قیمتی به میزان یکسان بالا و و پایین می‌روند. در واقع این کندل‌ها در طول یک مستطیل فرضی (ذهنی)، مدام به کف و سپس به سقف برخورد می‌کنند. تا زمانی که یک جبهه از طرفین بازار (خریداران یا فروشندگان) تسلیم شود و اجازه دهد تا قیمت محدوده مستطیل را ترک کند، حرکت و برخورد قیمت در سقف و کف مستطیل ادامه دارد.

الگوی مستطیل صعودی ادامه‌دهنده

الگوی مستطیل صعودی زمانی تشکیل می‌شود که در یک روند صعودی، قیمت شروع به ساخت سقف و کف یکسان می‌کند. این سقف و کف بالاتر یا پایین‌تر از یکدیگر تشکیل نمی‌شوند. سپس قیمت بعد از نوسان کم در این محدوده، از آن خارج می‌شود و به مسیر خود ادامه می‌دهد.

الگوی مستطیل نزولی ادامه‌دهنده

الگوی مستطیل نزولی برعکس صعودی است و زمانی تشکیل می‌شود که در روند نزولی، قیمت در یک محدوده شروع به ساخت کف و سقف یکسان می‌کند. این کف و سقف‌ها پایین‌تر یا بالاتر از یکدیگر ساخته نمی‌شوند. قیمت در این محدوده در حال نوسان است و بعد از مدتی از آن خارج می‌شود. این خروج در جهت روند نزولی قبلی است.

نحوه استفاده از الگوی مستطیل

البته باید گفت، الگوی مستطیل تضمین‌کننده حرکت قیمت در جهت روند قبلی نیست، اما در بیشتر مواقع قیمت این‌طور عمل می‌کند. گاها قیمت به جای پیروی از روند قبلی، از همین مستطیل بازمی‌گردد و یک روند برگشتی را شروع می‌کند. به‌همین‌خاطر، اگر می‌خواهید روی این الگو معامله کنید، حتما منتظر شکست هم‌جهت روند و تایید آن باشید. در هنگام استفاده از الگوهای ادامه دهنده مستطیل، حدضرر خود را در مستطیل صعودی، زیر این مستطیل و در مستطیل نزولی، بالای آن قرار دهید. حدسود شما به میزان گام ابتدایی روند صعودی یا نزولی در لحظه ورود به الگوی مستطیل است.

الگوهای ادامه ‌دهنده مثلث

برای هر معامله‌گر مهم است که الگوها را همان‌طور که در بازار شکل می‌گیرند، بشناسد. الگوها در تلاش یک معامله‌گر برای شناسایی روندها و پیش‌بینی نتایج آتی حیاتی هستند تا بتوانند با موفقیت و سودآوری بیشتری معامله کنند. الگوهای مثلثی، مهم‌ترین الگوهای ادامه‌دار هستند؛ زیرا به نشان‌دادن ادامه بازار صعودی یا نزولی کمک می‌کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند به یک معامله‌گر در تشخیص معکوس‌شدن بازار کمک کنند. استفاده از الگوهای ادامه دهنده مثلث، رایج‌ترین روش برای معامله در مسیر روند است. سه الگوی مثلثی صعودی، نزولی و متقارن وجود دارد، که در ادامه هر کدام را به‌صورت جداگانه معرفی می‌کنیم.

الگوهای مثلثی به نشان‌دادن ادامه بازار صعودی یا نزولی کمک می‌کنند.
الگوهای مثلثی به نشان‌دادن ادامه بازار صعودی یا نزولی کمک می‌کنند.

الگوی مثلث صعودی ادامه‌دهنده

مثلث صعودی زمانی در نمودار تشکیل می‌شود که قیمت در یک سطح افقی توسط خرس‌ها به دام می‌افتد. در این الگو، قدرت خریداران رفته رفته بر قدرت فروشندگان برتری پیدا می‌کند و با آن‌که قیمت سقف‌های یکسانی ثبت می‌کند، اما مدام کف‌های بالاتر تشکیل می‌دهد. این کف‌های بالاتر نشان از برتری خریداران است که قیمت را به بالا هل می‌دهند و تا جایی ادامه دارد که فروشندگان تسلیم روند صعودی می‌شوند و سقف افقی مثلث برای حرکت قیمت در جهت روند، شکسته می‌شود.

الگوی مثلث نزولی ادامه‌دهنده

این الگو در نمودار زمانی تشکیل می‌شود که قیمت در یک کف افقی توسط گاوها به دام می‌افتد. در این الگو قدرت فروشندگان ک‌ کم نسبت به خریداران بیشتر می‌شود و با آن که قیمت کف‌های یکسانی تشکیل می‌دهد، اما مدام سقف‌های پایین‌تر ثبت می‌کند. این سقف‌های پایین‌تر نشان‌دهنده قدرت فروشندگان است که قیمت را پایین می‌کشند و تا جایی به حرکت خود ادامه می‌دهند که خریداران تسلیم شوند. در نهایت مثلث نزولی از کف افقی می‌شکند و روند نزولی ادامه‌دار می‌شود.

الگوهای ادامه دهنده مثلث متقارن

مثلث متقارن دو نوع صعودی و نزولی دارد. مثلث متقارن صعودی در میانه یک روند صعودی تشکیل می‌شود. مثلث متقارن نزولی در میانه یک روند نزولی تشکیل می‌شود. مثلث متقارن نشان‌دهنده قدرت برابر خریدارن و فروشندگان در یک گره معاملاتی است. قیمت در این مثلث با تشکیل سقف‌های پایین‌تر و کف‌های بالاتر، برابری خرس‌ها و گاوها را مشخص می‌کند. این برابری قدرت تا جایی ادامه دارد که قیمت در راس مثلث بسیار فشرده می‌شود و در نهایت با شکست فروشندگان یا خریداران، مثلث را ترک می‌کند. در مثلث متقارن صعودی، قیمت روند صعود خود را ادامه می‌دهد و در مثلث متقارن نزولی، روند نزولی ادامه پیدا می‌کند.

 قیمت در مثلث‌‌های متقارن با تشکیل سقف‌های پایین‌تر و کف‌های بالاتر، برابری خرس‌ها و گاوها را مشخص می‌کند.
قیمت در مثلث‌‌های متقارن با تشکیل سقف‌های پایین‌تر و کف‌های بالاتر، برابری خرس‌ها و گاوها را مشخص می‌کند.

نحوه استفاده از الگوهای مثلث

الگوهای صعودی و نزولی مثلث به‌راحتی در چارت قابل تشخیص هستند. این الگوها بیشتر در میانه روندهای نزولی یا صعودی تشکیل می‌شوند و برای معامله‌کردن با آن‌ها، عاقلانه است که قبل از شکست معتبر و خروج قیمت‌ از محدوده مثلث، در مورد ورود به معاملات محتاط باشید، زیرا ممکن است الگو به‌طور کامل شکل نگیرد یا با حرکت به سمت مخالف نقض شود. با انتظار برای تایید شکست، خطر کمتری معامله شما را تهدید می‌کند. پس از مشاهده کندل تاییدیه شکست مثلث از بالا یا پایین، می‌توانید وارد معاملات خرید یا فروش شوید و حدضرر خود را در زیر یا بالای محدوده مثلث قرار دهید. در هنگام استفاده از الگوهای ادامه دهنده مثلث، حدسود شما به اندازه ارتفاع مثلث است.

الگوی پرچم ادامه‌دهنده

همان‌طور که در زیر نشان‌داده شده است، یک الگوی پرچم از نظر بصری شبیه به «پرچم روی میله» است. این الگوی پرچم با حرکت قیمت بین دو خط روند موازی در شیب رو به بالا (پرچم نزولی) یا رو به پایین (پرچم صعودی) شناسایی می‌شود. در واقع قیمت در این الگو، خلاف جهت روند خود حرکت می‌کند. این حرکت خلاف جهت، برای آن است که قدرت جبهه مخالف (خریداران یا فروشندگان) زیاد است و باید با عقب‌نشینی قیمت (اصلاح) زمینه حرکت دوباره در جهت روند فراهم شود. یافتن و استفاده از الگوهای ادامه دهنده پرچم، کیفیت معاملات شما را بالا می‌برد؛ زیرا این الگو در بیشتر مواقع تاییدکننده ادامه روند است.

یافتن و استفاده از الگوهای ادامه دهنده پرچم، کیفیت معاملات شما را بالا می‌برد.
یافتن و استفاده از الگوهای ادامه دهنده پرچم، کیفیت معاملات شما را بالا می‌برد.

الگوی پرچم صعودی ادامه‌دهنده

در این الگو، روند معاملاتی به نفع خرس‌ها وارد فاز اصلاح می‌شود. الگوی پرچم به نوعی اصلاح قیمت نیز محسوب می‌شود؛ با این تفاوت که با ثبت سقف و کف‌های پایین‌تر در روند صعودی، از فشار فروشندگان کم می‌کند. هر بار که قیمت به سمت بالا می‌رود، تعدادی سفارش فروش را فعال می‌کند و به مرور در آن سقف‌ها، حجم فروش کم می‌شود. در عوض قیمت با ایجاد کف‌های جدید و فعال‌کردن سفارشات پایین‌تر، خریداران بیشتری را وارد بازار می‌کند. این حرکت که باعث کاهش فروشندگان و افزایش خریداران می‌شود، زمینه حرکت قیمت در روند صعودی را فراهم می‌کند.

الگوهای ادامه دهنده پرچم نزولی

این الگو دقیقا برعکس الگوی پرچم صعودی تشکیل می‌شود. در روند نزولی قیمت، زمانی که قدرت در دست خریداران قرار می‌گیرد، آن‌ها سعی در برگشت قیمت دارند. به‌همین‌خاطر قیمت با ثبت سقف‌ها و کف‌های بالاتر، از فشار خریداران کم می‌کند. با خارج‌کردن آخرین خریدارن و فعال‌کردن سفارشات آن‌ها، فروشندگان با قدرت بیشتر وارد بازار می‌شوند و قیمت مسیر نزولی خود را ادامه می‌دهد.

نحوه معامله با الگوهای پرچم

برای معامله با این الگو، باید ابتدا آن را در چارت شناسایی کنید. معمولا سقف و کف‌های بالاتر در یک روند نزولی و سقف و کف‌های پایین‌تر در یک روند صعودی احتمال تشکیل پرچم و ادامه روند را افزایش می‌دهد. بااین‌حال باید به شکل کندل‌ها و نقاط شکست توجه کنید. کندل شکست در الگوی پرچم صعودی، بالای خط بالایی پرچم بسته می‌شود و کندل بعدی نیز باید این شکست را تایید کند. کندل شکست در الگوی پرچم نزولی، پایین خط پایینی پرچم تشکیل می‌شود و کندل بعدی این شکست را تایید می‌کند.

در استفاده از الگوهای ادامه دهنده پرچم، سفارشات خرید و فروش باید خارج از آن و بعد از کندل تاییدیه صعودی یا نزولی ثبت شود. حدضرر این معامله را باید با استراتژی خود تنظیم کنید؛ اما پیشنهاد ما به شما، زیر پرچم صعودی در روند صعودی و بالای پرچم نزولی در روند نزولی است. هرچند برخی به خاطر ریسک‌گریزی، حدضرر خود را زیر کندل شکست الگوی پرچم در روند صعودی یا بالای کندل شکست الگوی پرچم در روند نزولی قرار می‌دهند، که احتمال لمس این محدوده توسط قیمت زیاد است. حدسود شما در این معامله به اندازه میله پرچم است.

الگوی پرچم سه‌گوش ادامه‌دهنده

پرچم‌های سه‌گوش یک مکث در روند قیمت هستند، جایی‌که قیمت در محدوده کوچکی بین خطوط به‌مرور سقف پایین‌تر و کف بالاتر ثبت می‌کند. این مکث در وسط یک روند، به الگو ظاهری شبیه پرچم سه‌گوش می‌دهد. این الگوهای پرچم سه‌گوش معمولاً از نظر مدت‌زمان کوتاه هستند و ظاهری مثل الگوی مثلث متقارن دارند. این الگوها ممکن است موازی یا شیب‌دار به سمت بالا یا پایین باشند؛ همان‌طور که در زیر نشان داده شده است.

پرچم سه گوش صعودی از نظر ظاهری با سه‌گوش نزولی چندانی فرقی ندارد. تنها تفاوت آن کاربردی است که برای روند دارد. اگر قیمت در یک روند نزولی باشد، پس از مدت کوتاهی رنج‌زدن در این الگو، به مسیر نزولی خود ادامه می‌دهد. اگر روند صعودی باشد، قیمت با قرارگیری در این الگو به مدت کوتاهی، به زودی وارد مسیر روند صعودی خود می‌شود.

استفاده از الگوهای ادامه دهنده پرچم سه‌گوش، هم مانند سایر الگوهای ادامه‌دار موجود در نمودار است. زمانی که این الگو در جهت قیمت یا خلاف جهت آن بشکند، می‌توان وارد معاملات خرید یا فروش شد، زیرا پس از تایید شکست این الگو، انتظار حرکت پرشتاب قیمت به سمت بالا یا پایین را داریم. این الگو نیز دارای میله است که پس از شکست قیمتی آن، حدسود معامله می‌تواند به اندازه طول میله پرچم باشد.

الگوهای پرچم سه‌گوش معمولاً از نظر مدت‌زمان کوتاه هستند و ظاهری مثل الگوی مثلث متقارن دارند.
الگوهای پرچم سه‌گوش معمولاً از نظر مدت‌زمان کوتاه هستند و ظاهری مثل الگوی مثلث متقارن دارند.

نکات ضروری در زمینه استفاده از الگوهای ادامه دهنده

ممکن است یکی از این الگوها در طول یک روند ظاهر شود، اما امکان تشکیل یک روند معکوس همچنان وجود دارد. همچنین ممکن است زمانی که الگو را روی نمودارهای خود ترسیم می‌کنیم، شکست‌های کاذب در چارت ببینیم. برای همین بهتر است از سایر تکنیک‌های معامله‌گری استفاده کنیم. برای اطمینان از معاملات خود با این الگوها، ابتدا آن را به درستی تشخیص دهید. سپس منتظر کندل شکست و تاییدیه در جهت یا خلاف جهت قیمت باشید. بسیاری از معامله‌گران حرفه‌ای تنها درصورتی معامله باز می‌کنند که شکست در همان جهتی باشد که روند غالب رخ دهد. این معامله‌گران هنگامی که قیمت از یک الگوی ادامه‌دار خارج می‌شود، به‌دنبال افزایش حجم هستند. اگر حجم کمی در شکست وجود داشته باشد، احتمال ناکامی شکست بیشتر است.

استفاده از الگوهای ادامه دهنده به مهارت شما در شناخت آن‌ها بستگی دارد و اگر در نقاطی از چارت چنین الگوهایی را ببینید، پیش‌بینی مسیر قیمت برای شما راحت‌تر است. با این‌حال در زمان معامله با این الگوها باید به حدضرر خود پایبند بمانید. این الگوها خاصیت فریبندگی بالایی دارند و با آن‌که در بیشتر مواقع قیمت را به سمت ادامه روند می‌برند، گاهی باعث معکوس‌شدن و برگشت آن می‌شوند. برای آن که بفهمید روند قیمت ادامه‌دار است یا ممکن است شکست بخورد، باید قدرت خریداران و فروشندگان را در محدوده این الگوها زیر نظر داشته باشید. شکل کندل‌های تشکیل‌شده در این محدوده، کمک زیادی در تشخیص قدرت قیمت برای ادامه روند یا شکست قیمتی به شما می‌کند. فقط کافی است با الگوهای شمعی به خوبی آشنایی داشته باشید.

ترکیب این الگوها با خط روند، می‌تواند برای تشخیص نقاط شکست یا حمایت و مقاومت در قیمت مفید باشد. زمانی که الگوی ادامه‌دهنده در یک روند تشکیل می‌شود، با برخورد به سطوح حمایت یا مقاومت، به ادامه روند قبلی خود بازمی‌گردد. در صورت معکوس‌شدن روند قیمت در این الگوها، قاعدتا خط روند نیز شکسته می‌شود. بهترین استراتژی آن است که با کشیدن خط روند، منتظر تشکیل و شکست این الگوها در جهت روند بر روی نمودار باشیم و سپس مطابق با آن وارد معامله شویم.

استفاده از الگوهای ادامه دهنده در تحلیل تکنیکال برای معامله‌گران از اهمیت بالایی برخوردار است. الگوهای ادامه‌دار در بیشتر مواقع ادامه روند را نشان می‌دهند و می‌توان در چارت‌های مختلف قیمتی، از جمله سهام، بورس، فارکس و ارزهای دیجیتال از آن‌ها استفاده کرد. یادگیری این الگوها کمک می‌کند تا همگام با روند حرکت کنید و در زمان شکست روند بتوانید معاملات موفقی داشته باشید. در کنار این الگوها می‌توانید از اندیکاتور حجم (Volume) برای بررسی قدرت خریداران یا فروشندگان در داخل الگو استفاده کنید. در بالا تمام الگوهای ادامه دهنده به همراه نحوه استفاده از آن‌ها معرفی شد تا بتوانید به‌راحتی در نمودار این الگوها را تشخیص دهید و بر مبنای آن‌ها معامله باز کنید.

یک بروکر امن برای فعالیت‌های مالی که از سرعت بالایی برخوردار باشد، بروکر اپوفایننس است. این مجموعه امکانات بی‌نظیری در زمینه معامله‌گری در بازارهای جهانی ارائه می‌دهد. خدمات معامله‌گری این مجموعه، شامل معاملات فارکس، ارزهای دیجیتال و سایر سهام‌های بین المللی است تا بتوانید به‌راحتی در عرصه جهانی فعالیت کنید.

منبع ++++

آیا از الگوهای ادامه دهنده می‌توان در تایم‌فریم‌های کوتاه استفاده کرد؟

بله، امکان استفاده از الگوهای ادامه دهنده در همه تایم‌فریم‌ها وجود دارد. بااین‌حال وقتی تایم‌فریم کوتاه می‌شود، دقت تحلیل تکنیکالی ما کاهش می‌یابد. برای همین معامله‌گران حرفه‌ای ابتدا در تایم‌فریم‌های بزرگ به‌دنبال روند اصلی هستند و سپس براساس آن در تایم‌فریم کوتاه معامله می‌کنند.

اساسی‌ترین مشکل الگوهای ادامه دهنده چیست؟

مهم‌ترین مشکل این الگوها شکست کاذب است. شکست کاذب زمانی رخ می‌دهد که ما انتظار صعود یا نزول از قیمت را در محدوده الگوهای ادامه‌دار داریم. این شکست رخ می‌دهد، اما در کندل بعدی قیمت به داخل الگو بازمی‌گردد. برای فیلترکردن این شکست‌ها باید در تایم فریم‌های بلندمدت، الگو را بررسی کنیم.

الگوی مثلث متقارن چه تفاوتی با الگوی پرچم سه‌گوش دارد؟

این دو الگو بسیار شبیه به هم هستند، اما تفاوت آن‌ها در اندازه ضلع مقابل راس است. معمولا پرچم سه‌گوش دارای پهنای کمتر است و برای تشکیل‌شدن به زمان کمتری نیاز دارد. درحالی‌که الگوی مثلث متقارن پهن‌تر است و کندل‌های بیشتری در خود جای می‌دهد. هر دوی این الگوها ادامه‌دهنده هستند، اما الگوی مثلث متقارن به‌دلیل فشردگی بیشتر و قیمت بهتر عمل می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی

زبان
Español
japenese
English
اشتراک گذاری این صفحه با
فیسبوک
ایکس
لینکدین
تردز
واتساپ
تلگرام
یا از لینک زیر استفاده کنید
https://blog.opofinance.com/fa/?p=6928