علیرغم اندکی تضعیف در برابر سایر ارزهای اصلی، دلار آمریکا در روزهای اخیر در برابر ین به رشد خود ادامه داده است، زیرا ین به دلیل انگیزه رشد مثبت جهانی و اختلاف بازدهی فاحش با فدرال رزروی که انتظار می‌رود نرخ‌ بهره را حداقل تا سپتامبر ثابت نگه دارد، همچنان تحت فشار سنتیمنت ریسک‌پذیری باقی مانده است. در چنین شرایطی، بعید است که ین قیمتی پایدار داشته باشد.

این روند احتمالاً تنها زمانی تغییر خواهد کرد که ما شروع به دریافت داده‌های رکودی ایالات متحده کنیم که بازار را در مسیر قیمت‌گذاری تهاجمی کاهش نرخ بهره قرار دهد. از سوی دیگر، مداخله وزارت دارایی ژاپن در بازار فارکس، دیگر راه تقویت ین بوده که البته اثری موقت و ناپایدار داشته است. بنابراین، در حال حاضر برآیند اطلاعات فاندامنتال وزن بیشتری به تقویت دلار می‌بخشد.

تحلیل تکنیکال در تایم‌فریم روزانه

تایم فریم روزانه در یک نگاه
تایم فریم روزانه در یک نگاه

در نمودار روزانه، می‌بینیم که USD/JPY به سطح کلیدی در 156.80 رسیده است. شکست این سطح درها را برای حمله به مقاومت 158 و 160 باز می‌کند. 160 سطحی است که به‌عنوان خط فرمز توکیو برای مداخله عملی در بازار شناخته می‌شود و به دستگیره 158.00 باز می‌کند. بررسی وضعیت RSI نیز از دست بالای خریداران حکایت دارد.

اگر خریداران نتوانند قیمت را بالای سطح کلیدی 156.80 تثبیت کنند، احتمالاً شاهد ریزش تا حمایت داینامیک میانگین متحرک 21 روزه و سپس خط روند صعودی بلندمدتی خواهیم بود. ورود به معامله خرید در حوالی خط روند صعودی یک معامله کم‌ریسک خواهد بود.

تحلیل تکنیکال در تایم‌فریم 4 ساعته

در تایم‌فریم 4 ساعته نقش مقاومت 156.80 در جلوگیری از صعود با وضوح بیشتری مشخص است.
در تایم‌فریم 4 ساعته نقش مقاومت 156.80 در جلوگیری از صعود با وضوح بیشتری مشخص است.

در تایم‌فریم 4 ساعته نقش مقاومت 156.80 در جلوگیری از صعود با وضوح بیشتری مشخص است. در صورت تثبیت بالای این حمایت با یک کندل پرقدرت، راه برای صعود به مقاومت 158 هموار خواهد شد.

از سوی دیگر، بررسی نمودار استوکاستیک از یک واگرایی خفیف حکایت دارد که می‌تواند به‌منزله تضعیف مومنتوم صعودی باشد. در این حالت، احتمالاً بایستی منتظر اصلاح تا حمایت کوتاه‌مدت 156.52 و سپس میانگین متحرک 21 دوره‌ای در محدوده 156.35 باشیم.