نسبت‌های فیبوناچی را می‌توان به‌عنوان یکی از ابزارهای مفید در تحلیل تکنیکال بازار فارکس دانست. فیبوناچی اصطلاحی است که برای اشاره به دنباله ریاضی اعداد استفاده می‌شود. طبق قوانین ترتیب، هر عددی برابر است با مجموع دو عدد قبل از خودش (1، 1، 2، 3، 5، 8، 13 و…). نسبت‌های فیبوناچی کاربردهای زیادی در فارکس دارند. فیبوناچی، سطوح حمایت و مقاومت را مشخص می‌کند و نقاط ورود و خروج تعریف شده‌ای را ارائه می‌دهد. در این مقاله با استراتژی فیبوناچی در فارکس و با نحوه استفاده از آن آشنا خواهید شد.

علت محبوبیت استراتژی فیبوناچی در فارکس چیست؟

بررسی نمودار قیمت کمک می‌کند تا بتوانید وضعیت یک سهام یا دارایی را ارزیابی کنید. از تحلیل تکنیکال برای بررسی نمودار قیمت یک دارایی استفاده می‌شود و به شما این امکان را می‌دهد که از ابزارهایی که در اختیار دارید برای پیش‌بینی وضعیت بازار فارکس و تعیین نقاط ورود و خروج در آن استفاده کنید. از این دنباله می‌توانید، بهترین استراتژی فیبوناچی در فارکس را طراحی کنید.

دنباله فیبوناچی توسط ریاضیدان، لئوناردو فیبوناچی تعریف شد. او توالی‌های جالبی از اعداد را در ریاضیات و بسیاری از پدیده‌های طبیعی دیگر کشف کرد.

بررسی نمودار قیمت کمک می‌کند تا بتوانید وضعیت یک سهام یا دارایی را ارزیابی کنید.
بررسی نمودار قیمت کمک می‌کند تا بتوانید وضعیت یک سهام یا دارایی را ارزیابی کنید.

دنباله فیبوناچی و نسبت طلایی

روابط منحصر به‌فردی وجود دارد که می‌تواند برای توصیف رابطه همه چیز از کوچکترین ذرات موجود در طبیعت، مانند اتم‌ها گرفته تا پیچیده‌ترین ساختارهای جهان، مانند اجرام آسمانی بسیار بزرگ، استفاده شود. همان‌طور که طبیعت برای حفظ تعادل خود به این نسبت تکیه دارد، بازارهای مالی نیز به نوعی به این نسبت طلایی متکی هستند.

اما صرف‌نظر از ترتیب این اعداد، آنچه مهم است این است که با پیشرفت دنباله، خارج قسمت اعداد مجاور، نسبت شگفت‌انگیزی در حدود 1.618 یا متقابل آن 0.618 دارند. این نسبت با نام‌های دیگری مانند نسبت طلایی و نسبت الهی نیز شناخته می‌شود.

شاید باور کردن این جمله بسیار سخت باشد. به زنبورها نگاه کنید، با تقسیم تعداد زنبورهای ماده در کندو بر تعداد زنبورهای نر، 1.618 به‌دست می‌آید. مثال دیگر گل آفتابگردان است که دارای دانه‌های بذری در طرفین یک‌دیگر و نسبت قطر هر کلاف مجاور آن 1.618 است. این رابطه در روابط بین سایر اجزای طبیعت و هستی نیز یافت می‌شود.

بازارهای مالی دارای مبنای ریاضی هستند که بسیار شبیه به پدیده‌های طبیعی شناخته می‌شوند.
بازارهای مالی دارای مبنای ریاضی هستند که بسیار شبیه به پدیده‌های طبیعی شناخته می‌شوند.

آیا در امور مالی نیز نسبت طلایی وجود دارد؟

 در واقع، بازارهای مالی دارای مبنای ریاضی هستند که بسیار شبیه به پدیده‌های طبیعی شناخته می‌شوند. در این مقاله، چند روش استفاده از نسبت طلایی برای جذب سرمایه و همچنین نموداری برای اثبات آن گنجانده شده است.

فعال کردن ابزار فیبوناچی در متاتریدر4

شما به سادگی می‌توانید ابزار فیبوناچی را در سیستم خود فعال کنید. برای این کار کافیست ابزارهای فیبوناچی را که به‌صورت پیش‌فرض در متاتریدر 4 و سایر پلتفرم‌های معاملاتی موجود است، بر طبق مراحل زیر انجام دهند:

  • از منوی Insert متاتریدر (MT4) روی Fibonacci کلیک کنید تا تمام نمادهای فیبوناچی در کنار نشانگر ماوس ظاهر شود. اکنون می‌توانید انواع فیبوناچی مورد نظر خودتان را رسم کنید. حال که متوجه شدید متاتریدر چیست، می‌توانید با استفاده از متاتریدر ۴ به راحتی، استراتژی فیبوناچی در فارکس را پیاده‌سازی کنید.
امروزه معامله‌گران از دنباله فیبوناچی در تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنند.
امروزه معامله‌گران از دنباله فیبوناچی در تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنند.

کاربرد ابزار فیبوناچی در تحلیل تکنیکال

مطالعات نشان می‌دهند که این اعداد بر احساسات معامله‌گران نیز تأثیر می‌گذارند. بنابراین نقش بسیار مهمی در تصمیمات سرمایه‌گذاری آن‌ها دارند. مطالعه و بررسی عادت‌های معاملاتی افراد، این نتایج را نشان می‌دهند. امروزه معامله‌گران از دنباله فیبوناچی در تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنند. این دنباله به‌عنوان یک عامل کلیدی در تعیین سطوح حمایت و مقاومت به آن‌ها کمک می‌کند. اعداد رایج فیبوناچی عبارتند از:

  • 38.2%
  • 50%
  • 61.8%

بسیاری از تحلیل‌گران، سطوح فیبوناچی را به‌عنوان سطوح حمایت و مقاومت می‌شناسند و معاملات در این سطوح را زیر نظر دارند. استفاده از سطوح به‌طور همزمان توسط معامله‌گران در سراسر جهان رخ می‌دهد، بنابراین واکنش‌ها در این سطوح قوی‌تر است.

معامله‌گران نباید به سطوح فیبوناچی به‌عنوان یک سطوح حمایت و مقاومت قطعی تکیه کنند.
معامله‌گران نباید به سطوح فیبوناچی به‌عنوان یک سطوح حمایت و مقاومت قطعی تکیه کنند.

انواع فیبوناچی در تحلیل تکنیکال

اکثر تحلیل‌گران بر این باورند که استفاده صحیح از ابزارهای فیبوناچی به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا در 70درصد مواقع حرکت‌های بازار را به درستی پیش‌بینی کنند؛ به‌خصوص هنگام پیش‌بینی یک قیمت خاص.

برخی از افراد، محاسبات مرتبط با این ابزارها را بسیار وقت‌گیر و دشوار می‌دانند. شاید بزرگترین نقطه ضعف روش فیبوناچی این باشد که بررسی نتایج دشوار است و در نتیجه بسیاری از معامله‌گران به درستی آن‌ها را درک نمی‌کنند. در ادامه این مقاله با انواع استراتژی فیبوناچی در فارکس آشنا می‌شوید و شیوه ترسیم و محاسبه آن را یاد خواهید گرفت.

معامله‌گران نباید به سطوح فیبوناچی به‌عنوان یک سطوح حمایت و مقاومت قطعی تکیه کنند. در واقع، مانند هر روش تجزیه و تحلیل نمودار، می‌توانند سطح حمایت روانی خود را بررسی کنند. بنابراین، سطوح فیبوناچی، فقط به‌عنوان چارچوب و پنجره‌ای برای تجزیه و تحلیل نمودارها محسوب می‌شود. این ابزار هیچ چیزی را پیش‌بینی نمی‌کند و بر معاملات تأثیر نمی‌گذارد، بلکه می‌تواند به‌طور شایسته‌ای بر تصمیمات معاملاتی هزاران معامله‌گر تأثیر بگذارد.

ابزار فیبوناچی یک ابزار جادویی نیست، فقط به بهبود عدم قطعیت تحلیلی کمک می‌کند. بنابراین، ابزارهای فیبوناچی یا الگوی شمع‌های ژاپنی نباید به‌عنوان مبنایی برای تصمیم‌گیری معاملات در نظر گرفته شوند. البته ممکن است به‌دلیل استفاده فزاینده از این ابزار، باعث شده فیبوناچی به‌عنوان یک عامل بسیار مهم در بازار تبدیل شود. فیبوناچی اغلب سطوح حمایت و مقاومت مصنوعی را به‌دلیل اثرات متوالی ایجاد شده توسط چندین معامله‌گر ایجاد می‌کند.

اصلاح فیبوناچی و استراتژی فیبوناچی در فارکس

اصلاح فیبوناچی مناسب‌ترین راهکار را به معامله‌گران ارائه می‌دهد. معامله‌گران این ابزار را در استراتژی فیبوناچی در فارکس می‌گنجانند. سطوح اصلاحی فیبوناچی مجموعه‌ای از خطوط افقی هستند که سطوح حمایت و مقاومت را نشان می‌دهند. این سطوح بر اساس اعداد فیبوناچی است.

هر سطح با درصد مشخص شده است. این درصدها بر اساس قیمت اولیه تعیین می‌شوند. 23.6%، 38.2%، 61.8% و 78.6% سطوح اصلاح فیبوناچی شمرده می‌شوند. البته 50% هم استفاده می‌شود که نسبت فیبوناچی رسمی نیست.

این سطوح تصحیح، نسبت به قله‌ها و دره‌های نمودار محاسبه می‌شوند. برای این، پنج خط ترسیم شده است. خط اول 100٪ (بالاترین نقطه نمودار)، خط دوم 61.8٪، سوم 50٪، چهارم 38.2٪، آخرین 0.٪ (پایین‌ترین نقطه) است. بر اساس این تحلیل، سطوح حمایت و مقاومت جدید اغلب در روی یا نزدیک این خطوط قرار می‌گیرند، البته پس از اینکه قیمت به‌طور قابل توجهی بالاتر یا پایین‌تر حرکت می‌کند، این حالت رخ می‌دهد.

ترسیم سطوح اصلاح فیبوناچی در نمودار به شما این امکان را می‌دهد تا نقاط برگشت قیمت را پیش‌بینی کنید.
ترسیم سطوح اصلاح فیبوناچی در نمودار به شما این امکان را می‌دهد تا نقاط برگشت قیمت را پیش‌بینی کنید.

مراحل رسم اصلاح فیبوناچی

در این روش ابتدا باید نقاط مقاومت و حمایت روند مورد نظر خود را مشخص کنید، سپس گزینه اصلاح‌شده فیبوناچی را انتخاب کنید، با استفاده از ماوس به نقطه شروع روند مورد نظر (پایین‌ترین نقطه روند صعودی و بالاترین نقطه روند نزولی) بروید، دکمه ماوس را نگه دارید و بکشید. پایان روند در این صورت برنامه به‌صورت خودکار، سطوح مربوطه را ترسیم می‌کند.

اگر عملیات فوق به درستی انجام شود، برنامه باید سطوح 23.6%، 38.2%، 50%، 61.8% و 78.6% را روی نمودار ترسیم کند. بنابراین اصلاحات بعدی 100 درصد است. این سطوح درصد، در واقع یک درصد ضمنی خاص از روند کلی هستند. به‌عنوان مثال، سطح 38.2٪ نشان‌دهنده 38.2٪ از فاصله بین بالاترین و پایین‌ترین نقاط به‌دست آمده است.

شیوه معامله با اصلاح فیبوناچی

ترسیم سطوح اصلاح فیبوناچی در نمودار به شما این امکان را می‌دهد تا نقاط برگشت قیمت را پیش‌بینی کنید که در آن قیمت ممکن است با حمایت یا مقاومت روبه‌رو شود.

اگر اصلاح بر اساس یک روند صعودی باشد، سطوح حاصل باید یک خط حمایت بالقوه برای جهش قیمت را نشان دهد. اگر اصلاح بر اساس یک روند نزولی باشد، سطح تصحیح حاصل، سطح مقاومت بالقوه‌ای را نشان می‌دهد که قیمت می‌تواند کاهش پیدا کند.

رایج‌ترین نقاطی که قیمت در آن‌جا معکوس می‌شود، بر اساس سطوح اصلاحی فیبوناچی در سطوح 38.20، 50 و 61.80 درصد رخ می‌دهد (50 درصد اصلاح فیبوناچی نیست، به این معنی که میانگین قیمت نیمی از حرکت قبلی خود را تغییر می‌دهد).

اصلاح قیمت در سطح 23.60٪ امکان‌پذیر، اما کمتر رایج است و نسبتاً سریع پس از شروع برگشت رخ می‌دهد، بنابراین مستحق توجه دقیق تحلیل‌گران است. به‌طورکلی، خطوط اصلاحی زمانی که از میانگین‌های متحرک مهم مانند میانگین‌های متحرک ساده 50 روزه یا 200 روزه عبور می‌کنند، به‌عنوان سطوح حمایت و مقاومت قوی‌تر دیده می‌شوند و نیاز به تجزیه و تحلیل دارند.

هنگام استفاده از سطوح اصلاحی فیبوناچی، به یاد داشته‌باشید که آن‌ها فقط سطوح حمایت و مقاومت بالقوه را نشان می‌دهند. در واقع، سطوح اصلاحی فیبوناچی سیگنال خرید یا فروش قطعی نیستند، بلکه سطوح قیمتی هستند که برای تعیین عملکرد قیمت باید با دقت بیشتری بررسی شوند.

سایر اندیکاتورها، به ویژه MACD، باید برای اطمینان از به‌روز بودن سطوح حمایت و مقاومت و احتمال معکوس شدن قیمت استفاده شوند. هر چه نشانه‌های برگشت قیمت در این اندیکاتورها بیشتر باشد، احتمال تغییر جهت روند افزایش می‌یابد.

کمان فیبوناچی و استراتژی فیبوناچی در فارکس

معامله‌گران حرفه‌ای به‌دنبال تنظیم بهترین استراتژی فیبوناچی در فارکس هستند. کمان فیبوناچی یکی از مناسب‌ترین راهکارها را به آن‌ها ارائه می‌دهد. این کمان، در اصل نقاط مقاومت و حمایت احتمالی را نشان می‌دهند.

کمان‌ها هم بر اساس قیمت و هم بر اساس زمان هستند. یعنی هر چه کمان پهن‌تر باشد، خط پایه بلندتر و هر چه کمان نازک‌تر باشد، خط پایه کوتاه‌تر است. سطوح فیبوناچی معمولاً برای اتصال دو نقطه مهم قیمتی مانند نوسانات استفاده می‌شوند.

یافتن قسمت‌های بالا و پایین نمودار اولین گام برای تشکیل کمان‌های فیبوناچی است که باید به آن دقت داشته‌باشید. سپس سه منحنی با حرکت پرگار 38.2%، 50% و 61.8% از نقطه مورد نظر رسم کنید. این خطوط رسم شده در واقع سطوح حمایت و مقاومت احتمالی و همچنین محدوده معاملات را پیش‌بینی می‌کنند.

فیبوناچی یک نیم‌دایره است، اما در صورت تمایل می‌توان آن را به‌صورت یک دایره کامل نشان داد.

بیشتر معامله‌گران از پتانسیل مناطق حمایت و مقاومت فیبوناچی استفاده می‌کنند.
بیشتر معامله‌گران از پتانسیل مناطق حمایت و مقاومت فیبوناچی استفاده می‌کنند.

مراحل رسم کمان فیبوناچی

کمان‌های فیبوناچی دایره‌های متحدالمرکزی هستند که در نقطه انتهایی خط روند رسم می‌شوند و شعاع آن‌ها بر اساس نسبت‌های فیبوناچی است. پس از یک روند صعودی، این دایره‌ها ممکن است نشان‌دهنده مناطق حمایتی باشند، در حالی که پس از روند نزولی، ممکن است مناطق مقاومت را نشان دهند.

برای رسم کمان فیبوناچی به دو نقطه نیاز دارید. برای مشخص کردن این دو نقطه باید ابتدا و انتهای یک روند صعودی یا نزولی را توسط دو نقطه مشخص کنید و سپس آن‌ها را توسط ابزار کمان فیبوناچی به یکدیگر متصل کنید. پس از اتصال، نیم ‌دایره‌هایی ایجاد می‌شوند که در اصل همان کمان فیبوناچی هستند. این نیم دایره‌ها در سطوح کلیدی فیبوناچی 38.2٪، 50٪ و 61.8٪ ایجاد می‌شوند.

نحوه معامله با کمان فیبوناچی

بیشتر معامله‌گران از پتانسیل مناطق حمایت و مقاومت فیبوناچی استفاده می‌کنند و منتظر می‌مانند تا قیمت به این سطوح برسد و بازگردد، یعنی تنها در صورتی از این ابزار استفاده می‌کنند که مطمئن باشند که قیمت در آینده نزدیک به روند اصلی خود باز خواهد گشت.

  • تصمیمات معاملاتی زمانی اتخاذ می‌شوند که قیمت دارایی از این سطوح کلیدی عبور کند.
  • یک معامله‌گر حرفه‌ای با کمان‌های فیبوناچی، داده‌های قبلی بازار را مورد آزمایش قرار می‌دهد تا به مقیاس مناسبی دست یابد و از طریق آن نقاط حمایتی و مقاومتی آینده را پیش‌بینی کند.
  • این کمان‌ها به‌طور کلی، تمام سطوح حمایت یا مقاومت بالقوه‌ای را که احتمالاً در طول دوره‌های آتی در نمودار رخ می‌دهد را ترسیم می‌کنند.
استراتژی فیبوناچی در فارکس به معامله‌گران کمک می‌کند تا تصمیمات درستی را بگیرند.
استراتژی فیبوناچی در فارکس به معامله‌گران کمک می‌کند تا تصمیمات درستی را بگیرند.

بادبزن فیبوناچی و استراتژی فیبوناچی در فارکس

بادبزن فیبوناچی یکی از ابزارهای مهم و کاربردی است که در استراتژی فیبوناچی در فارکس جای می‌گیرد. در این ابزار، سطوح فیبوناچی به‌صورت خطوط زاویه‌دار رسم می‌شوند و زاویه خطوط براساس خط روند جاری با ترسیم از دره به قله یا در روند نزولی از قله به دره‌ها مشخص می‌شود.

فن فیبوناچی در واقع سه خط روند است که مانند سطوح اصلاح فیبوناچی عمل می‌کند و برای اندازه‌گیری سرعت روند (صعود کننده و نزولی) استفاده می‌شود. ممکن است برای شما جالب باشد که بدانید که فرمول فیبوناچی در تحلیل تکنیکال، برای پیدا کردن سطح حمایت و مقاومت در بازار، نقاط ورود و خروج و تعقیب ترندهای بازار استفاده می‌شود.

مراحل رسم بادبزن فیبوناچی

برای ترسیم بادبزن فیبوناچی، معامله‌گران ابتدا یک روند صعودی یا نزولی را مشخص می‌کنند. بعد از آن به دو نقطه احتیاج دارند تا بر طبق آن بادبزن فیبوناچی را رسم کنند. برای رسم کافیست خطوط را از سقف به کف یا برعکس به هم متصل کنند تا به‌عنوان خط اصلی بادبزن استفاده شود.

از آن‌جایی که این خط روند، معمولاً برای یک دوره زمانی معین در سقف و کف خط اصلی ترسیم می‌شود، معامله‌گران باید این خط روند را از سایه‌های کندل نیز عبور دهند. همچنین باید توجه داشته‌باشند که سقف و کف باید به یک موج قیمت تعلق داشته‌باشد.

برای تعیین میزان اصلاح قیمت، این ابزار می‌تواند تفاوت قیمت بین کف و سقف مشخص شده را بر نسبت‌های فیبوناچی 23.6%، 38.2%، 50% و 61.8% تقسیم کند. در واقع، بادبزن فیبوناچی نیز سطوح حمایت یا مقاومت و فرصت‌های آینده را مشخص می‌کند.

در نهایت، این خط به‌طور خودکار با توجه به نسبت‌های مختلف فیبوناچی از ابتدای خط بادبزن فیبوناچی ترسیم می‌شود.

نحوه معامله با بادبزن فیبوناچی

استراتژی فیبوناچی در فارکس به معامله‌گران کمک می‌کند تا تصمیمات درستی را بگیرند. معامله‌گران می‌توانند از خطوط بادبزن فیبوناچی برای پیش‌بینی مقاومت‌ها یا نقاط حمایتی استفاده کنند، دقیقاً جایی که می‌توانند انتظار معکوس شدن روند قیمت‌ها را داشته‌باشند.

هنگامی که یک معامله‌گر الگوها را در نمودار شناسایی می‌کند، می‌تواند از آن الگوها برای پیش‌بینی حرکت قیمت در آینده و سطوح حمایت و مقاومت آتی استفاده کند. معامله‌گران از پیش‌بینی‌ها برای تعیین زمان معاملات خود استفاده می‌کنند.

فیبوناچی پروجکشن

ابزارهای فیبوناچی در بازارهای سرمایه به شما امکان می‌دهد تا اصلاحات یا ادامه روند را تجزیه و تحلیل کنید. اعداد فیبوناچی به‌طور گسترده در ریاضیات و همچنین تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده می‌شود. فیبوناچی پروجکشن، ابزاری است که نقاط اصلاح را برای هر کانال بالای 100٪ نشان می‌دهد.

در تحلیل تکنیکال، الگوهای فیبوناچی در شناسایی نقاط حمایتی و مقاومتی برای سهام مختلف و معاملات بر این اساس موثر هستند. در واقع استفاده از فیبوناچی پروجکشن، این امکان را به شما می‌دهد تا انتهای روند اصلی را مشخص و نقطه مناسب برای ورود به معامله را پیدا کنید.

فیبوناچی پروجکشن به شما این امکان را می‌دهد که نقاط پایانی حرکت‌های صعودی و نزولی را در نمودارها پیدا و اهداف و نقاط پایانی را برای یک سهام تعیین کنید.

معامله‌گر‌ان می‌توانند از استراتژی فیبوناچی در فارکس استفاده و موقعیت‌های معاملاتی خوبی را بر اساس آن پیدا کنند.
معامله‌گر‌ان می‌توانند از استراتژی فیبوناچی در فارکس استفاده و موقعیت‌های معاملاتی خوبی را بر اساس آن پیدا کنند.

مراحل رسم فیبوناچی پروجکشن

فیبوناچی پروجکشن یک طرح سه نقطه‌ای در نظر گرفته می‌شود و شامل اعداد کلیدی 100، 127، 161 و درصد است. طرح فیبوناچی به شما این امکان را می‌دهد تا تعیین کنید که انتهای حرکت نمودار و انتهای اصلاح قیمت چه زمانی خواهد بود. این فیبوناچی با استفاده از سه نقطه A، B و C رسم می‌شود همچنین از طریق این سه نقطه می‌توان قیمت هدف سهام را در نقطه بعدی تعیین کرد. برای ترسیم طرح فیبوناچی به‌صورت زیر عمل کنید:

  • ابتدا باید یک روند صعودی یا نزولی را در نمودار شناسایی کنید. برای شناسایی این روند باید از تجربه خودتان کمک بگیرید و بر اساس آن حداقل و حداکثر نقاط روند را تعیین کنید.
  • برای یک روند صعودی، پایین‌ترین نقطه را به‌عنوان دره یا همان کف (A) و بالاترین نقطه را به‌عنوان قله یا همان سقف (B) در نظر بگیرید، همچنین لازم است تا تراز اصلاحیه قیمت را به‌عنوان نقطه سوم (C) انتخاب کنید و آن‌ها را به یک‌دیگر متصل کنید.
  • اگر بتوانید حرکت کلی از نقطه A به C را 100% شبیه سازی کنید، می‌توانید آن حرکت را تقریب زده و در فرآیند بعدی محاسبه کنید. در یک روند صعودی، قیمت هدف سهام تا سطح 100 درصد فیبوناچی افزایش می‌یابد و در یک روند نزولی، قیمت هدف تا سطح 100 درصد فیبوناچی کاهش می‌یابد.

نحوه معامله با فیبوناچی پروجکشن

معامله‌گر‌ان می‌توانند از استراتژی فیبوناچی در فارکس استفاده و موقعیت‌های معاملاتی خوبی را بر اساس آن پیدا کنند. پیش‌بینی‌های فیبوناچی بیشتر برای تعیین نقاط حد سود و نقاطی که قیمت در آن‌ها معکوس می‌شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

هنگام استفاده از پیش‌بینی‌های فیبوناچی، تحلیل‌گر فنی منتظر می‌ماند تا بازار معکوس شود و سپس نسبت‌های پیش‌بینی فیبوناچی را برای موج قیمتی که قبل از آخرین حرکت روند قبلی رخ داده است، اعمال می‌کند.

سپس این ابزار، نمودار را از انتهای آخرین حرکت قیمت پیش‌بینی می‌کند. به‌طورکلی برای تعیین نقاط ورود باید از این نوع فیبوناچی استفاده کرد زیرا نقاط حمایتی و مقاومتی را به خوبی نشان می‌دهد. هنگامی که به درستی از آن استفاده شود، شانس یک معامله موفق را افزایش می‌دهد.

خدمات بروکر اپوفایننس

اپوفایننس به‌عنوان بهترین بروکر برای ایرانیان، خدمات مختلفی را در زمینه مالی ارائه می‌دهد؛ از جمله خدمات مشاوره‌ای، آموزشی و تحلیلی در زمینه بازار فارکس. این شرکت به‌عنوان کارگزار فارکس فعالیت می‌کند و خدمات مختلفی از جمله حساب‌های معاملاتی، بسترهای معاملاتی، واریز و برداشت ریالی و پشتیبانی فارسی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

استراتژی فیبوناچی در فارکس، یکی از روش‌های تحلیلی شمرده می‌شود که بر اساس نسبت‌های مشخصی از دنباله فیبوناچی ساخته شده است. در بازار فارکس این روش بسیار محبوب است و برای پیدا کردن نقاط ورود و خروج به کار می‌رود.

منبع ++++++++

استراتژی فیبوناچی در فارکس چه ویژگی‌هایی دارد؟

این استراتژی به معامله‌گران موقعیت‌های مناسب معاملاتی را پیشنهاد می‌دهد تا بر اساس آن، نقاط ورود و خروج و تعیین حد سود معاملات خود را تنظیم کنند و از بازار تحلیل درستی داشته‌باشند.

استراتژی فیبوناچی در فارکس شامل چه ابزارهایی است؟

اصلاح فیبوناچی، کمان فیبوناچی، فیبوناچی پروجکشن و بادبزن فیبوناچی از ابزارهای مهم این استراتژی محسوب می‌شوند.

در متاتریدر ۴ ابزارهای فیبوناچی قابل فعال‌سازی هستند؟

بله! این ابزارها به‌صورت پیش‌فرض در تمام پلتفرم‌های معاملاتی وجود دارند.